2008

Yessiqa Lövbrand. ”Nieves Blanco”, en experimentell dansteaterföreställning.
Yessiqa Lövbrand, regi och koreografi. medverkande: dansare:  Yessiqa Lövbrand, Eva Svaneblom och Charissa Martinkauppi, musiker: Bo Selinder.
Föreställningen handlar om anpassning. Yessiqa är utbildad dansare i modern dans på London Contemporary Dance School At The Place som är ett tre-årigt universitet. Hon jobbar som dansare och koreograf vid varierande moderna dans projekt och kolaborerar ofta med andra dansare, musiker och konstnärer. Hon är från Boden.
Maja Runeberg sätter upp Medea Teater. En monolog om de olika rollerna i livet. Maja är skådespelerska utbildad vid scenskolan i Malmö.
Emma-Lina Ericson Sång och elorgel. Lyssna på:
Imri Sandström Musikperformance. Lyssna på www.kidsoftheranch.com eller www.myspace.com/kidsoftheranch
Maria Lendi Holmberg Performance med gitarr, sång och dans.
Annika Sannerström Poesi.
Fibromyalgi Popmusik: dragspel och takt, luftorgel och plink, sång och sånt. Fibromyalgi är en nystartad trio som gör pop av den mer skräniga sorten. Det viktiga är att det låter. Bandet prioriterar monotonin framför det allmänt glättiga. I musiken som i livet. Alla lider av mer eller mindre allvarliga sjukdomar, därav ett namn som samlar samtliga symptom. (Jaana Alm , Stina Flodström och Nina Svanberg).
Ulrika Nuottaniemi Seans, i två akter. Performance.
Threatened Monkey Musik. Två pojkar och tre flickor som spelar snabb pop.
Johannes Blomqvist och Sofia Breimo ”Faces” performance.  Performance-elever från Sverige-Finska folkhögskolan i Haparanda.
Olga Prokorova Amazing Strip, Performance. Olga är en performance-elev från Sverige-Finska folkhögskolan i Haparanda.
The Bombettes Punk. Lyssna på: www.myspace.com/thebombettes
Filmvisning  ”Ladies Room” av Mahnas Afzali med efterföljade samtal med bl a Martina Ladendorf. I samarbete med Folkets Bio.